Aktuelt i Brugerrådet

​Her kan du se, hvad brugerrådet arbejder med lige nu og hvilke udfordringer, brugerrådet prioriterer. Du kan altid kontakte brugerrådet, hvis du har gode ideer til, hvad de skal beskæftige sig med.​​

Vent...

Skal man som patient have mulighed for at ryge på hospitalet?

Aktuelt er det ikke muligt at ryge, når man er indlagt på hospitalet. Brugerrådet tilkendegiver, at det er ønskeligt, at rygning undgås på hospitalet, men at der netop på hospitalet kan være situationer, hvor patiens behov for rygning kan være svær at begrænse. Brugerrådet har derfor anbefalet, at der oprettes et rygeareal.

At føle sig ventet og velkommen - hvad skal der til?

Repræsentanter fra brugerrådet har deltaget ved gennemgang af venteområderne. Der ønskes menneskelig betjening, mulighed for forplejning, information om hvem der er på arbejde, tydelig skiltning og pæne, lyse, rydelige og komfortable områder.

Hvad skal der til for at sejladsen med Færgen, som patient bliver bedre?

Brugerrådet arbejder med at undersøge Færgens mulighed for at tilbyde bedre forhold for patienterne. Ønsket er, at det er muligt at finde ro, hvile og afskærmning.