Isolation med Covid-19

Du kan være isoleret, fordi du enten mistænkes for at være smittet med COVID-19 eller allerede er testet positiv for COVID-19.

Kort om isolation

Du er isoleret, fordi du enten mistænkes for at være smittet med COVID-19 eller allerede er testet positiv for COVID-19. Isolationen er nødvendig, for at du ikke smitter andre patienter. Er du indlagt på en flersengsstue med Covid-19, er det fordi dine medpatienter ligeledes er indlagt med Covid-19.

Praktisk information

Du skal blive på din stue

Døren til din stue skal holdes lukket. Har du brug for at komme i kontakt med os, skal du trykke på kaldeapparatet med den røde knap ved din seng. Du må ikke forlade stuen.

Vask hænder eller brug håndsprit

Hold en god håndhygiejne, mens du er indlagt. Det vil sige:

  • Vask hænder ofte eller brug håndsprit.
  • Vask altid hænder, når du har været på toilettet.
  • Undlad så vidt muligt at røre dig selv i ansigtet.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder.
  • Sørg for at have rene hænder, når du rører ved mad og drikkevarer.

Mad og drikke

Vi tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad, som serveres på din stue.

  • Morgenmad mellem kl. 8 og kl. 9
  • Frokost mellem kl. 12 og 13
  • Aftensmad mellem kl. 17 og 18

Herudover er der forskellige mellemmåltider, kaffe m.m.

Vi sørger for, at du får det, du har brug for

Da du ikke må forlade din stue, sørger vi for at du får medicin, tøj og hvad du ellers har brug for. Har du brug for noget fra dit hjem, kan vi aftale med dine pårørende, at de kan aflevere det i vores Reception.

Du må ikke få besøg

Du må du ikke få besøg, mens du er indlagt. Vi ved, at det er svært at være isoleret, når man er syg. Vi gør, hvad vi kan, for at dit ophold bliver så godt som muligt. Er din tilstand kritisk, er der mulighed for at få besøg af dine nærmeste pårørende.

Brug af værnemidler

Du må kun forlade stuen i helt særlige tilfælde, hvor du skal til undersøgelser uden for din stue og altid kun efter aftale med personalet. Du skal bære maske, når du er uden for stuen. Masken får du udleveret af personalet, og de instruerer dig i, hvordan den skal bruges.

Underholdning og adspredelse

Trådløst netværk

Du har gratis internetadgang, mens du er på hospitalet. Vælg RegHGaest under trådløse netværk på din mobil, pc eller tablet. Spørg os, hvis du har brug for hjælp.

TV

Du kan se TV på din stue.

Mød dine pårørende på video

Vi opfordrer til, at du mødes med dine pårørende på video. Vi hjælper dig gerne med få kontakt med dine pårørende på din telefon, din Ipad, din pc eller lignende udstyr.

Få mere viden

Du kan få mere viden om Covid-19 på www.patienthåndbogen.dk. Søg på COVID-19, SARS CoV-2'.

Redaktør