Åben indlæggelse på Sengeafsnit 2

Patienter kan i nogle tilfælde få tilbud om åben indlæggelse på sengeafsnittet, hvilket konkret betyder, at de har mulighed for at henvende sig direkte til sengeafsnittet, hvis de oplever opblussen i deres symptomer

Åben indlæggelse

Tilbuddet om åben indlæggelse betyder, at du har mulighed for at kontakte den afdeling, hvor du har været indlagt, hvis du får akutte problemer med din sygdom eller din behandling.

Når du kontakter afsnittet, kommer du til at tale med en sygeplejerske. Sygeplejersken kan ofte give dig gode råd, men kan også vælge at ringe tilbage til dig efter at have drøftet dit problem med den vagthavende læge.

Ved akutte problemer

Ved akutte eller alvorlige problemer vil du blive bedt om at komme direkte på afdelingen, så lægen kan vurdere, om du skal indlægges.

Kontakt afdelingen først og fortæl, hvornår du forventer at komme. Så er vi forberedt på din ankomst og kan tage godt imod dig.

Hvis du kører med Falck

Du skal huske at oplyse Falck om:

  • at du har ret til åben indlæggelse
  • hvilken afdeling du skal indlægges på

Du kan altid vælge at kontakte din egen læge, som er orienteret om din sygdom fra hospitalet. Din egen læge har mulighed for at tilse dig i dit eget hjem.

Medicin

Du skal bestille din medicin hos din egen læge. I enkelte tilfælde kan du få medicinen udleveret af os efter aftale med afdelingen.

Kontakt

Du har åben indlæggelse på:

Bornholms Hospital
Sengeafsnit 2
Opgang A, etage 3.

I dagtimerne skal du kontakte:

Ambulatorie 1 på telefon 38 67 11 45.
Ambulatorie 1 har åbent man-fre kl. 7.15-15 samt fre kl. 7.15-13

Udenfor ambulatoriets åbningstid kan du kontakte:

Sengeafsnit 2 på telefon 38 67 11 22

Ring i god tid

Ring til os med det samme når du har det dårligt, så vi kan hjælpe dig med at afklare, om du skal komme ind til os. Ring gerne tidligt på dagen og inden weekenden, hvis det er muligt.

Redaktør