​​​

Oversigt over sundhedsapps

​På denne side kan du se en oversigt over sundhedsapps, som kan være brugbare i dit forløb.

Min Sundhedsplatform (Region Hovedstaden og Region Sjælland)

Min Sundhedsplatform appen er til dig, der er patient på et af Region Hovedstadens eller Region Sjællands hospitaler. I appen kan du se prøvesvar, booke tid til ambulante undersøgelser og behandlinger, og hvis du er i et ambulant forløb, kan du skrive til det ambulatorium, du er tilknyttet.

Find Min Sundhedsplatform i Google Play

Find Min Sundhedsplatform i App Store

Min Læge (Praktiserende lægers organisation)

Min Læge er en app, der giver dig  mulighed for nemmere at komme i kontakt med din læge og få adgang til en række oplysninger om blandt andet aftaler, henvisninger og vaccinationer.

Find Min Læge i App Store

MinSundhed (sundhed.dk)

MinSundhed giver dig et kronologisk overblik over forskellige helbredsoplysninger, prøvesvar, billedbeskrivelser, hospitalsjournal samt dine medicinske allergier. Du vil også kunne se pårørendes helbredsoplysninger, hvis du har fået fuldmagt til at se dem. Appen giver dig mulighed for at tilføje noter til dine helbredsoplysninger.

Find MinSundhed i Google Play

Find MinSundhed i App Store

Patienthåndbogen (Danske Regioner)

Søg i appen Patienthåndbogen over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer i form af tegninger, røntgenbilleder, fotos, animationer og videoer. Du kan gemme dine favoritartikler og dele indhold i Patienthåndbogen med andre via mail og Facebook.

Find Patienthåndbogen i Google Play

Find Patienthåndbogen i App Store


Apoteket (Danmarks Apotekerforening)

Få overblik over din medicin, se lagerstatus på de nærmeste apoteker, opret fast bestilling og få hjælp til at huske at tage den. Appen ’apoteket’ samler alle de informationer, du har brug for om din medicin og dine recepter.

Min Medicin (min.medicin.dk)

Appen Min Medicin indeholder information om al medicin, der er markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud – og udleveringsregler. Informationen hentes fra hjemmesiden min.medicin.dk og er på letforståeligt  dansk.

Find Min Medicin i Google Play

Find Min Medicin i App Store

Medicinkortet (Sundhedsdatastyrelsen)

Med Medicinkortet kan du se din aktuelle medicin, som din læge har registeret på Fælles Medicinkort. Du kan også se dine åbne recepter, samt den medicin du allerede har fået udleveret på apoteket.

Find Medicinkortet i Google Play

Find Medicinkortet i App Store

Medicintjek (Lægemiddelstyrelsen)

Søg på et produkt eller scan stregkoden på medicinæsken og få adgang til oplysninger om produktets navn, virksomt indholdsstof, opbevaring, indikationer, anbefalet dosering, styrke, pris, indlægsseddel og evt. risici ved samtidig brug af flere præparater.

Find Medicintjek i Google Play


Min Gå App (Hjerteforeningen)

Med Min Gå App kan du bl.a. følge dine gåture, invitere dine venner til at gå med, oprette firmahold, dele dine oplevelser med andre og deltage i en af vores Udfordringer.

Find Min Gå App i Google Play

E-kvit (Kræftens Bekæmpelse, Sundhedsstyrelsen og Danmarks Apotekerforening)

E-kvit er en mobil og gratis hjælp til at kvitte cigaretterne – eller til at nedtrappe dit forbrug af nikotinpræparater. Opret en profil og fortæl programmet om din rygning, din motivation og dine vaner. Derefter får du din egen stopplan, og du modtager skræddersyede beskeder på din telefon.

Find E-kvit i Google Play

Find E-kvit i App Store

TrænSmertenVæk (sundhed.dk og Region Midtjylland) 

TrænSmertenVæk er til dig, der har ondt i nakke, skulder, lænderyg, hofte eller knæ. Appen indeholder information om smerter og videoer med træningsøvelser, hvor du bliver guidet af en fysioterapeut.

Find TrænSmertenVæk i Google Play

Find TrænSmertenVæk i App Store

UV-indeks (Kræftens Bekæmpelse, Trygfonden, Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen)

Uv-indeks giver dig dagens uv-indeks for ind- og udland, femdøgnsprognose samt mulighed for at slå alarm til ved for højt uv-indeks.

Find UV-indeks i Google Play

Find UV-indeks i App Store

VideoKonsultation (sundhed.dk og Danske Regioner)

Med appen kan du møde din psykolog, tandplejer, fysioterapeut, fodterapeut og kiropraktor hjemmefra og have en konsultation over video.

Find VideoKonsultation i Google Play

Find VideoKonsultation i App StoreRedaktør