​​​​

Indkaldelse til behandling - se hvor du modtager den

Når du modtager din indkaldelse til en behandling, er der ofte vedhæftet vigtig information sammen med indkaldelsen. Så husk at læse det hele grundigt igennem.

Du modtager indkaldelsen digitalt

I dag kommer langt de fleste indkaldelser til en behandling kun som digital post. 

Indkaldelsen ligger her:

Begge steder skal du logge dig ind med MitID for at læse indkaldelsen.  Er du fritaget for digital post, får du tilsendt indkaldelsen som et almindeligt brev. Har du børn fra 0-17 år og har delt forældremulighed, vil I begge modtage indkaldelsen digitalt. Unge mellem 15-17 år vil også modtage indkaldelsen digitalt. ​

Husk at læse det hele – også bilagene

 En indkaldelse til en behandling fortæller blandt andet:

  • hvilken behandling du skal have foretaget
  • hvor og hvornår du skal behandles
  • om din behandling er omfattet af frit sygehusvalg, og hvordan du bruger muligheden for at fremskynde din behandling
  • hvordan du aflyser en behandling

Derudover kan der være sendt en række bilag med. Det kan være en beskrivelse af behandlingen med oplysninger om, hvad du skal være opmærksom på forinden. Det kan være et spørgeskema eller en beskrivelse af, hvordan du finder vej m.m. Læs derfor det hele grundigt igennem.

Ryk eventuelt for indkaldelsen

Vi har pligt til at indkalde dig senest 8 hverdage efter, at afdelingen har fået din henvisning. Hvis indkaldelsesbrevet ikke kommer, skal du kontakte din egen læge.

Aftaler på minsundhedsplatform.dk

I kalenderen på minsundhedsplatform.dk kan du også se aftalen, men ikke selve indkaldelsen. Det er også i denne kalender, at du vil kunne se eventuelle fremtidige aftaler, som ikke vil blive sendt som en digital indkaldelse.

Du kan få en påmindelse med e-mail eller som notifikation i Min Sundhedsplatform app'en, når der kommer meddelelser om aftaler, mødetid m.m. i Min Sundhedsplatform.

Log dig ind på Min sundhedsplatform med dit MitID og registrer dig

Hent app´en Min Sundhedsplatform

Redaktør