Bioanalytiker Unna Hansen fra hospitalets centrallaboratorium tager her en blodprøve på Ingrid Christiansen fra Gudhjem på rehabiliteringscenteret Sønderbo​

Ny service til borgerne

Som en ny service tager en bioanalytiker fra Bornholms Hospital nu blodprøver ude hos borgerne på de tre plejehjem i Rønne
Med en "udgående" bioanalytiker fra hospitalet slipper borgere på de tre plejehjem i Rønne nu for transporten frem og tilbage til hospitalet. Samtidigt slipper plejehjemmene for at lade personale følge med borgerne. 

Hver onsdag
Bornholms Hospital sender en bioanalytiker ud for at tage blodprøver ved Lunden og Sønderbo den ene onsdag og Snorrebakken den anden onsdag.

”Vi er glade for, at vi kan gøre det nemmere og hurtigere for borgerne. De fleste borgere skal nu kun bruge fem minutter, hvor de før let kunne bruge halvanden time.  Så ved at forenkle og effektivisere aflaster vi samtidig plejehjemmene. Det flugter fint med regionens politiske målsætning om, at det er patientens situation, der styrer forløbet”, siger leder af Diagnostisk Enhed Curt Sten.   

Hospitalet forventer at tage omkring 25 blodprøver hver onsdag.

Redaktør