Hvordan styrer vi efter det, der giver værdi?

​Konference den 25. april 2018 om de foreløbige erfaringer og resultater med Udviklingshospital Bornholm.

Udviklingshospital Bornholm er vært for en konference den 25. april 2018 på hotel Green Solution House Rønne på Bornholm, der med udgangspunkt i hospitalets nuværende projekt med værdibaseret styring og patientinddragelse sætter fokus på, hvad et nyt styringsparadigme betyder for:
  • Kulturen, ledelsen og medarbejderne.
  • Patienterne.
  • Det tværsektorielle samarbejde i sundhedsvæsenet.
På konferencen fortæller vi om de foreløbige erfaringer og resultater med Udviklingshospital Bornholms arbejde med kulturforandring, som et redskab til at skabe værdi i sundhedsvæsenet – og ikke mindst indhenter vi inspiration med værdibaseret styring i sundhedsvæsenet fra udlandet.

Mere information samt program for konferencen følger i nærmeste fremtid.

Kontakt:

For yderligere information er du velkommen til at kontakte programleder Charlotte Westh på telefon 20 37 57 80.