December-nyhedsbrev om Udviklingshospital Bornholm

​Udviklingshospitalets nyhedsbrev for december 2017 har blandt andet fokus rengøringspersonalets projekt med at blive de bedste til at vise vej på hospitalet, om udviklingshospitalets deltagelse i stor innovationskonference og om et nyt undervisningsforløb i ’Den sidste levetid’.

I december 2017-udgaven af nyhedsbrevet kan man læse artiklerne:
  • Videndeling på stor innovationskonference
  • Bedste til at vise vej
  • Bornholm og Rigshospitalet udveksler erfaringer
  • Undervisningsforløb i 'Den sidste levetid'
  • Konference: Hvordan styrer vi efter det, der giver værdi?
Tilmeld dig nyhedsbrevet, der udkommer en gang om måneden  https://regionh.us5.list-manage.com/subscribe?u=6b64eea1ff55faf63907c5b1c&id=80a6551f26

Se nyhedsbrevets billeder

Når man modtager nyhedsbrevet i mailen, skal man højreklikke på det lille røde kryds i øverste venstre hjørne for at få billederne frem. Man kan også klikke øverst til højre i nyhedsbrevet på linket 'Åbn i browser' for at læse nyhedsbrevet i browseren.

Tag print af nyhedsbrevet

Nederst i nyhedsbrevet er funktionen ’Printvenlig version’ – tryk dér, og nyhedsbrevet er klar til at blive printet ud.
Du kan altid afmelde dig som modtager af nyhedsbrevet ved at klikke på ’Afmeld’ nederst i nyhedsbrevet.