Videokonferencer sparer turen over Østersøen

​Faste ugentlige møder på video mellem Diakonissestiftelens Hospice og Bornholms Hospital udvikler kompetencerne hos personalet og giver faglig sparring.

Vent...
Igennem et år har Bornholms Hospital samarbejdet med Diakonissestiftelsen Hospice på Frederiksberg. Samarbejdet er kommet i stand, efter der blev oprettet to nye hospicepladser på medicinsk afdeling i Rønne. 

”Aftalen med Diakonissestiftelsen Hospice giver os mulighed for, at spejle vores praksis og dermed få en sikkerhed for, at vi kan stå inde for vores pleje og behandlingstilbud. Vores patienter finder tryghed i, at vi med aftalen er funderet i den faglighed man har på Diakonissestiftelsen”, siger oversygeplejerske på Afdeling for Medicinske Sygdomme Peter Juul Jensen om samarbejdet. 

Også ansigt til ansigt

Samarbejdet sker både ansigt-til-ansigt ved regelmæssige studiebesøg på hospice, men det sker også ansigt-til-ansigt, når personalet dropper færge eller fly og i stedet mødes via videokonferencer. 

”Det tekniske set-up understøtter fint den løbende kontakt og sparring. Og når vi får lejlighed til det, vil vi flytte løsningen til et lidt større lokale, så vi kan skalere undervisningen op”, fortæller Peter Juul Jensen.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor