Vi inviterer til hospitalsløb den 26. september 2017

Tirsdag den 26. september afholder Bornholms Hospital for syvende år i træk Hospitalsløbet, hvor alle øens borgere og skolebørn enten kan løbe eller gå ruten på 2,5 km eller løbe ruten på 5 km. Tilmelding sker på dagen.

​Hospitalsløbet 2017 starter som sidste år fra det store Kastanjetræ bag Social- og Sundhedskolen fra Ullasvej.

Hospitalsløbet starter som sidste år ved det store kastanjetræ, der ligger i gården bag ved Sygeplejeskolen.

Løbet foregår rundt om hospitalet og i det naturskønne Galløkken.

Det er gratis at deltage for alle under 15 år, og for alle øvrige deltagere koster det 20 kr. Efter løbet er det muligt at købe sandwich ligesom der traditionen tro er masser af lodtrækningspræmier.

Start og mål​​​ ved kastanjetræet bag Sygeplejeskolen.

​​Kastanjetræet bag Sygeplejeskolen finder du ved at benytte Vareindleveringsindgangen til hospitalet fra Ullasvej.​ ​

Løbet starter kl 16.30, så det er en god idé at møde op lidt før, så du har tild til at få dig tilmeldt.

Her finder du hospitalsløbet