Velbesøgt tiltrædelsesreception for Niels Reichstein Larsen

​Torsdag den 26. november tiltrådte Niels Reichstein Larsen officielt som Bornholms Hospitals nye hospitalsdirektør. Det skete ved en ceremoni, hvor regionsdirektør Hjalte Aaberg var vært.

​​Regionsdirektør Hjalte Aaberg (tv) er en både morsom og inspirerende taler. I hans livlige tale lagde han ikke skjul på, at Niels Reichstein Larsens opgave som hospitalsdirektør for Danmarks første udviklingshospital ville blive spændende og yderst udfordrende.

​Det var et velbesøgt arrangement, da regionsdirektør Hjalte Aaberg var vært ved en tiltrædelsesreception torsdag den 26. november i hospitalet Store Mødesal.


Der var taler af  kommunens​ servicedirektør Johannes Nilsson, som  så frem til at fortsætte det gode samarbejde med hospitalet. Regionsdirektør Hjalte Aaberg var imponeret over Niels Reichstein Larsen mangeartede talenter både på fritidsfronten og erhvervsmæssigt.  Hjalte kunne blandt andet afsløre, at Niels var en af hjernerne bag Sundhedsplatformen, som er et gigantisk it-projekt, der ruller ud i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Hjalte Aaberg var derfor sikker på, at Niels var den rette som ny hospitalsdirektør,  og han var glad for at kunne overdrage den  krævende og spændende opgave det er,  at skulle stå i spidsen for Danmarks første udviklingshospital. 

Niels Reichstein Larsen takkede for tilliden, og var overbevist om, at  med Region Hovedstaden i ryggen og med de mange dygtige medarbejdere på hospitalet, så det lyst ud - selv om opgaven ganske rigtig var stor. 
Redaktør