​Send en holsen til sundhedspersonalet på de sociale medicer. Husk #sigdetmedhjertet

Tak til alle jer, der møder op for andre

​I disse dage sender vi en særlig tak til alle dem, der i 2020 har kæmpet mod Corona. Alle dem, som hver dag møder op for andre.

Vent...

Af hjertet tak

2020 har været et anderledes år for os alle – vi har skulle vænne os til afstand, hygiejne og afsavn. Vi har måtte undvære vores familie, venner, kolleger og klassekammerater. Vi er gået glip af store begivenheder og er blevet bedt om at blive hjemme. 

Vores medarbejdere har gjort alt det, andre har – og meget mere til. Hver eneste dag er de mødt op på arbejde for andre. De har passet og behandlet de COVID-19-syge, og alle vores andre patienter. De har sikret, at hele hospitalet har kunne fungere med alt det ekstra, det har krævet i år.

Vær med til at sende dem et hjerte med tak for deres ekstraordinære indsats.

Hjerter til vores medarbejdere 

Region H’s logo er i disse dage skiftet ud med et hjerte som et symbol på, at vores medarbejderes indsats er værdsat af mange. Der er hængt bannere op på hospitalernes facader. Også på Bornholms Hospital og der bliver delt honninghjerter ud til alle medarbejdere. 
På Facebook og Instagram opfordrer Region Hovedstaden og Bornholms Hospital alle til at dele billeder af hjerter i alle former og formater med #sigdetmedhjertet.  Hvert eneste hjerte er til vores medarbejdere.
Find os på Facebook: Bornholms Hospital
Instagram: hospitalbornholm

Alle elementer i takkekampagnen er udviklet af regionens egne medarbejdereRedaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor