Rekorddeltagelse i Hospitalsløbet 2015

​Igen i år var Hospitalsløbet 2015 velsignet med mange deltagere og høj flot sol. Især blandt øens skolebørn har løbet fanget godt an. En medvirkende faktor er nok også, at der er flotte lodtrækningspræmier fra gavmilde sponsorer og en tur til rovfugleshow til alle skoleklasserne.   ​

​​For femte år i træk kunne Bornholms Hospital afvikle Hospitalsløbet i starten af september, og denne gang med et rekord stort deltagerantal på over 400. Den rimelige overkommelige rute på 2,5 eller 5 kilometer i det smukke Galløkken-terræn havde lokket 263 børn og 143 voksne deltagere ud i det flotte efterårsvejr. Nogle deltagere løb for en hurtig tid, mens andre bare nød at deltage og nyde turen med familie, kolleger og venner.

​​Foto: Finn Rossen, Bornholms Hospital​

27 gavmilde sponsorer

Der var lodtrækningspræmie om en klassetur til Ystad, hvor Færgen trakterer med mad og drikke. Den vandt 3. klasse fra Petersskolen. Ellers var der et hav af flotte lodtrækningspræmier, som 27 velvillige sponsorer fra hele øens havde skænket. (Se venligst liste med sponsorer i boksen til højre). 

​Web-TV fra hospitalsløbet

​​


Redaktør