Programleder ansat til Udviklingshospital Bornholm

​​Hospitalet har ansat Charlotte Westh som programleder for Udviklingshospital Bornholm. Charlotte kommer fra en stilling som leder af kundeservice i Skandia Pension, og hun starter på jobbet i midten af oktober. 

​”Udviklingshospitalet er et utrolig spændende projekt, og jeg var ikke i tvivl, da jeg så stillingsopslaget. Her var muligheden for at bruge mine erfaringer omkring kundeservice i det private erhvervsliv i implementeringen af værdiskabende tiltag for patienter og pårørende. Jeg glæder mig til arbejdet og ikke mindst til samarbejdet med de engagerede kolleger på hospitalet og alle de mange interessenter", fortæller Charlotte Westh

Charlotte Westh kommer med en baggrund som leder i blandt andet Skandia Pension, hvor hun har haft ansvar for tilfredse kunder, når de skulle bruge deres forsikringer og have pensionen udbetalt. 

Fra sin tid i Skandia har Charlotte stor erfaring med tværgående projekter, hvor øget kundetilfredshed var målet.

Uddannet sygeplejerske

Oprindeligt er Charlotte uddannet sygeplejerske, og har ud over et par år på Bornholms Hospital i 90’erne arbejdet i socialpsykiatrien og som misbrugskonsulent på Bornholm inden hun forlod øen i 2006.

Charlotte er 51 år og bor i Ølstykke sammen med Jesper, der er bornholmer. De har til sammen fem børn. Tilknytningen til Bornholm er stor. De har en feriebolig i Allinge, og en stor del af familien bor på Bornholm. 

Den bornholmske natur har en stor plads i familiens hjerter, og Charlotte og Jesper bruger en del af deres tid på racercykler på de bornholmske landeveje – ikke mindst på Nordbornholm, hvor der er lidt bakket.

”Jeg elsker at køre opad, og de bornholmske bakker er god træning til vores ture syd på, hvor vi både har kørt Alpe d’huez, Gladon og Stelvio”.


Redaktør