Ny vicedirektør med stor ledelseserfaring til Bornholms Hospital

Bornholm henter ny vicedirektør fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, hvor Morten Østergaard har været leder gennem flere år og opnået flotte resultater.

Vent...

Bornholms Hospital får den 1. maj 2020 en ny vicedirektør. Morten Østergaard kommer fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, hvor han har været ledende terapeut siden 2009. Før det har han været rektor på Fysioterapeutuddannelsen København, og stået i spidsen for store organisationsudviklingsprojekter. Han glæder sig til at blive en del af den spændende udvikling Bornholms Hospital er i gang med:

”Bornholms Hospital er en geografisk afgrænset helhed. Jeg glæder mig meget til at være en del af den helhed og nærhed, der følger af hospitalets størrelse, og herigennem skabe resultater i samarbejde med alle medarbejderne og de øvrige interessenter omkring hospitalets patienter,” fortæller han og tilføjer:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med hospitalets direktør Annemarie Hellebek og til at være en del af den udvikling, der er en naturlig del af alle offentlige virksomheder i 2020; at have fokus på patienternes perspektiv og samtidig bidrage til løsning af de mere konkrete udfordringer hospitalet står overfor.”

Vicedirektør med lederpris

Morten Østergaard blev i 2012 nomineret til Region Hovedstadens lederpris af medarbejderne på Bispebjerg Hospital. Om en måned begynder han på Bornholms Hospital, hvor direktør Annemarie Hellebek, ser frem til det nye samarbejde:

-Med Mortens baggrund som fysioterapeut, leder og hans store indsigt i det sammenhængende sundhedsvæsen kommer han med en stærk profil. Jeg ser frem til samarbejdet og er ikke i tvivl om at hans vindende væsen, engagement og flotte ledelsesmæssige resultater, vil afspejle sig i vores fælles arbejde med at udvikle Bornholms Hospital, siger Annemarie Hellebek, direktør på Bornholms Hospital.

Det er et enigt ansættelsesudvalg i Region Hovedstaden, der peger på Morten Østergaard som ny vicedirektør på Bornholms Hospital

For mere information kontakt pressekonsulent Pernille Gjedde ved Bornholms Hospital 20 51 04 79.