Kurt Espersen ny vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler

​Hospitalsdirektør Kurt Espersen tiltræder efter eget ønske en stilling som vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler efter sommerferien. Det sker efter otte år som hospitalschef og hospitalsdirektør på Bornholms Hospital.

”Det har været en stor fornøjelse og et stort priveligium at arbejde på Bornholms Hospital. I løbet af de otte år jeg har været her, har hospitalet har været gennem en stor udvikling, og vi opnået mange flotte resultater. Det skyldes ikke mindst de mange dygtige og kompetente medarbejdere og ledere, der er på hospitalet. Det er jeg meget taknemmelig for, og det vil jeg gerne sige tak for. 

Svær beslutning

Som ”indfødt” betyder Bornholm og hospitalet rigtig meget for mig, så det har ikke været en let beslutning. Jeg ser dog også frem til de spændende opgaver, der venter mig på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler. Det er et meget større hospital med nogle helt andre udfordringer. Det vil kræve betydeligt mere overordnet ledelse, hvor jeg ikke kan have så meget ”hands on” på den daglige drift”, siger hospitalsdirektør Kurt Espersen . 

Kurt Espersen har sidste arbejdsdag på Bornholms Hospital den 14. august, hvorefter han træder ind i den fire mands store direktion på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler med hospitalsdirektør Janne Elsborg i spidsen.

Redaktør