Kom til pårørendemøde og bidrag til udviklingen af fremtidens sundhedsvæsen!

​Bornholms hospital arbejder de næste to år på at tilrettelægge behandlingen og indrette hospitalet, så det bliver nemmere og bedre at være patient og pårørende – samtidig med at kvalitet og effektivitet er i top. 

​Billedet her er fra en temaeftermiddag i juni 2016, hvor Svend Christensen giver input til Udviklingshospital Bornholm.​

Derfor vil vi rigtig gerne vide mere om, hvordan de pårørende oplever mødet med sundhedsvæsenet – og hvad vi kan gøre for, at det bliver endnu bedre.

Hvornår og hvor foregår møderne?

Vi inviterer derfor alle nuværende eller tidligere pårørende til Pårørendemøde den 26. april på enten Åbo Plejecenter kl.10-12, Sønderbo kl.14 -16 eller Nørremøllecentret kl.17-18.45

Hvad handler det om?

Pårørendemødet handler om de pårørendes behov i mødet med sundhedsvæsenet. Når én man holder af bliver patient, hvilken rolle kan man så spille som pårørende? Vi har særligt fokus på tiden omkring indlæggelse og udskrivning – herunder den ofte vanskelige koordinering mellem fx hospital, kommune og praktiserende læge. Vi kommer også til at tale om ”den sidste tid”; hvad man som pårørende har brug for i dialogen med sundhedsvæsenet, hvis én man holder skal dø. 

Hvad kommer der til at ske?

Pårørendemødet fungerer som et gruppeinterview, hvor deltagerne kommer til at sidde sammen med andre pårørende og fortælle om dine oplevelser med udgangspunkt i en række spørgsmål fra en interviewer. Der er ikke nogen rigtige eller forkerte svar, og vi har brug for alle bidrag. 

Fagpersoner fra Udviklingshospital Bornholm lytter med under interviewet, og dine bidrag indgår i det videre arbejde med Udviklingshospital Bornholm. I forbindelse med møderne vil der blive serveret kaffe og kage.

hvem kan deltage og hvordan tilmelder man sig?

Alle der er eller har været pårørende kan deltage i et pårørendemøde. Tilmelding sker senest fredag d.21. april via mail til: udviklingshospital.bornholms-hospital@regionh.dk - skriv dit navn og telefonnummer i mailen, samt hvornår du ønsker at deltage. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til programleder for Udviklingshospital Bornholm, Charlotte Westh tlf. 20 37 57 80

Med venlig hilsen

Bornholms Hospital
Redaktør