Hospitalsløb for sjette år i træk

​Torsdag den 8. september kl. 17 afholder Bornholms Hospital for sjette år i træk Hospitalsløbet, hvor alle øens borgere og skolebørn er meget velkomne til enten at løbe eller gå ruten på 2,5 km. eller løbe ruten på 5 km. 

​I år starter Hospitalsløbet ved det store kastanjetræ, der ligger i gården bag ved Sygeplejeskolen. Her byder hospitalsdirektør Niels Reichstein Larsen velkommen, hvorefter fysioterapeut og spinningsinstruktør Stefan Constantin står for en inspirerende gang opvarmning inden løbet skydes i gang. Løbet foregår rundt om hospitalet og i det naturskønne Galløkken. 

Lodtrækningspræmier

Efter løbet vil der som sædvanligt være lodtrækning om en række spændende sponsorgaver, og alle klasser der deltager får en tur til Bornholms Rovfugleshow. For skoleklasserne er der endvidere tre ekstra lodtrækninger: En klassetur med Færgen til Ystad, en klassetur til Bornholms Middelaldercenter og drikkedunke til klassen fra Bornholms Energi og Forsyning. 
​​
Det er gratis at deltage for alle under 15 år, og for alle øvrige deltagere koster det 20 kr. Efter løbet er det muligt at købe nyristede pølser, is og drikkevarer

Start og mål​​​ ved kastanjetræet bag Sygeplejeskolen

​​Kastanjetræet bag Sygeplejeskolen finder du ved at benytte Vareindleveringsindgangen til hospitalet fra Ullasvej.​ ​

Løbet starter kl 17, så det er en god idé at møde op lidt før, så du har til til at få dig tilmeldt. 

​​​​Ruterne

Start og mål er ved kastanjetræet bag sygeplejeskolen på Ullasvej. Den røde rute er 2½ km. Den blå rute er 5 km. Mank an enten løbe 5 km eller gå eller løbe 2½ km.

​Begge ruter går gennem Galløkken. Vi har opstillet trafikkontrol ved Strandvejen.


Redaktør