Har du fået udskudt en tid på Region Hovedstadens andre hospitaler?

Har du fået udskudt aftaler på andre af Region Hovedstadens hospitaler grundet COVID-19 epidemien, må du meget gerne kontakte Patientrejser på Bornholms Hospital  via sikker post, så vi kan hjælpe med at annullere billetter og eventelle kørsler med Falck. Alternativt kan du kontakte Patientrejser i åbningstiden på hospitalets hovednummer, som er telefon 38 67 00 00.
Vent...

Kontakt Patientrejser via sikker post

Du kan kontakte Patientrejser på sikker post ved at benytte nedestående link, som åbner din postkasser på borger.dk (kræver NemId login).

Åbn mail til Patientrejser på borger.dk >>>

Ring til os

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ringer til os. Du kan kontakte os på telefonisk i vores åbningstid , som er mandag til torsdag kl. 9.00 – 15.30 og fredag kl. 9.00 – 14.30.

Du skal ringe til os på hospitalets hovednummer: 38 67 00 00

Gå til Patientrejsers egne sider >>>

Patientrejser er lukket for personlig kontakt

På grund af risikoen for smittespredning af Covid-19, er Patientrejser lukket for personlig kontakt indtil videre.