Gaveregn til hospitalets børneafsnit

​Hospitalets børneafsnit blev oversvømmet med flotte gaver, kontante donationer og gavekort, da "Lastbiler for Børn" holdt et arrangement ved hospitalet søndag den 14. august.

​ Her glæder Julie (tv) og afdelingssygeplejerske Dorte Hansen sig over, at Lisbeth Olsen (th) fra ”Lastbiler for Børn” havde flere kasser med spændende sponsorgaver til børnene på hospitalets børneafsnit. Udover det var der også gavekort til BR og knap 5.000 kontante kr. 

Sæbeboblemaskiner, caps, legetøjsbiler - især legetøjslastbiler - og mange andre spændende gaver kommer nu til at glæde de indlagte børn på Bornholms Hospital. Det er resultatet efter, at "Lastbiler for Børn" holdt et fantastisk arrangement ved hospitalet søndag den 14. august 2016 sammen med øens Harley Davidson Club og RC Modeltruck. Her var mange børn og forældre mødt frem for at se de flotte store og små lastbiler. 

Her overrækker formanden for Harley Davidson Club Bornholm  Jonas Hjorth en check på 23.467,50 kr. til hospitalets børneafsnit til afdelingssygeplejerske  Dorte Hansen.  
lastbiler børn.jpg
Der var også radiostyrede modellastbiler fra RC Modeltruck  Bornholm,  som børnene kunne lege med, mens de venter på at få et kørekort til en rigtig lastbil.​
Redaktør