Elevator i bygning F spærret i ni uger

​Fra og med uge 43 og frem til uge 52 er det ikke muligt at anvende elevatoren i F-bygningen, da den bliver skiftet ud. Dialysepatienter kan få hjælp af Falck til at klare trapperne.

Netop nu sætter håndværkerne støvvægge op på alle tre etager i bygning F for at undgå, der kommer støv ud i afdelingerne.

​Elevatoren i F-bygningen er blevet lukket i uge 43, og vil være lukket frem til uge 52 da den skal udskiftes. Pårørende og besøgende til patienterne på de medicinske sengeafsnit bliver derfor nødt til at tage trapperne.

Stolelift

​Den manglende elevator er især en udfordring for nogle af dialysepatienterne til F2. Her har Falck påtaget sig opgaven at hjælpe dialysepatienterne op og ned af trapperne med en stolelift.