Bornholmske virksomheder de store vindere i licitation af ny Akutmodtagelse

​Licitationen til den nye Akutmodtagelse på hospitalet er nu overstået, og seks af de syv fagentrepriser gik til bornholmske virksomheder, mens Bravida fra Brøndby vandt entreprisen på VVS og blik​

​Her er Erol Ramadanovic fra hospitalets Tekniske afdeling ved at gøre spaden klar. Spaden blev første gang brugt ved Heliporten i 2010 og senere i 2012, da byggeriet af MR-skanneren begyndte.

Foto: Bornholms Hospital

De syv entrepriser blev vundet af følgende virksomheder:

​Råhus:   Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S, Gudhjem

Murer- og stålkonstruktioner: PL Entreprise A/S, Rønne

Lukning og komplettering: Bjarne Nielsen Byggeforretning, Aakirkeby

Overflader: Maler- og Gulvfirmaet ApS v/Casper Holm Nielsen, Rønne

VVS og blik: Bravida, Brøndby

Ventilation: Flemming Svendsen VVS, Rønne

El: Axel Sørensen A/S, Rønne

Bornholmske arbejd​spladser

​”Jeg er specielt glad for, at byggeriet af den nye Akutmodtagelse er med til at fastholde arbejdspladser på Bornholm. Det viser også, at de bornholmske virksomheder er  konkurrencedygtige”, siger konstitueret hospitalsdirektør Niels Reichstein Larsen.

​Spadestik den 4. september

Det første spadestik til byggeriet sker fredag den 4. september kl. 13 foran Akutmodtagelsen. Her vil regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen tage det første spadestik. Alle interesserede er meget velkomne​.