Bornholmske mestre i Tæl skridt

​Det blev TV 2/Bornholms værter Else Marie Johansen og Kirsten Tjørnholm samt producer Alex Bergmann, der vandt Tæl skridt konkurrencen på Bornholm

​Det blev afsløret og fejret med bobler og chokolade på redaktionen fredag formiddag. Sundhedschef i Bornholms Regionskommune Trine Dorow (tv) og hospitalsdirektør for Bornholms Hospital Niels Reichstein Larsen overrakte vandrepokalen til vinderne.

​80 hold fra Bornholm

Vinderholdet har tilsammen gået 1.226.386 skridt på tre uger. Det svarer til, at de har gået otte gange rundt om Bornholm.

818 bornholmere har deltaget i konkurrencen, der er arrangeret af Kommunen og hospitalet. Den deltager, der alene har gået flest skridt er Erica Hjertstrand fra Bornholms Hospital, der har gået 625.261 skridt i de tre uger. I alt har der været 80 hold med i alt 514 deltagere fra Bornholm, og de bornholmske deltagere har samlet gået gået en distance, der svarer til 823 gange rundt om Bornholm.

Der er en ny tæl skridt konkurrence i starten af det nye år.