Bornholms Hospital : Nye tiltag ovenpå myndighedernes udmelding 13.marts

​Bornholms Hospital opretter afsnit til patienter med mistanke om corona og særlig afsnit til smittede. Planlagte konsultationer og operationer bliver udskudt for at sikre uddannet personale til behandlingskrævende coronapatienter

Vent...

Information ovenpå pressemødet i Statsministeriet i dag den 13. marts:

Bornholms Hospital har de seneste dage forberedt sig på at modtage patienter, der måtte komme ind med brug for behandling i forbindelse med COVID-19. Vi har derfor oprettet et særligt afsnit til smittede behandlingskrævende patienter, ligesom vi har indrettet et afsnit, hvor vi kan modtage patienter, der kommer ind med mistanke om COVID-19.

Visse operationer og kontroller udskydes.

Bornholms Hospital er ved at se på hvilke kontroller og undersøgelser, vi kan udskyde. Det kan betyde gener for den enkelte borger, der har en tid på hospitalet i den kommende tid. Der er tale om en udskydelse til senere tidspunkt, hvor borgerne vil blive indkaldt.
Årsagen til udskydelserne er, at vi følger myndighedernes anvisninger og sikrer at have uddannet personale, der kan tage sig af eventuelt behandlingskrævende patienter med COVID-19.
Der vil være tale om aflysninger af udvalgte undersøgelser, operationer og konsultationer, som ikke er livsvigtige. Akutte operationer fortsætter. Vi håber på forståelse, når bornholmske borgere får meddelelse om at et møde på hospitalet er udskudt.

Minimer smitterisiko på Bornholms Hospital

Bornholms Hospital har – ligesom andre offentlige institutioner- sendt de medarbejdere hjem, som har mulighed for at udføre arbejde hjemmefra.
Vi anmoder fortsat om at besøg hos vores indlagte patienter minimeres. Vi har stor opmærksomhed på at passe på hinanden og minimere smitterisiko.