Akutmodtagelsen indvier nye lokaler fredag den 13. januar

​Fredag den 13. januar klokken 13 slår vi dørene op til Akutmodtagelsens nye lokaler. Kom og vær med til en festlig eftermiddag.

Vi mødes i kantinen kl 13

Vi starter i kantinen, hvor Regionsrådets formand Anne Sophie Hæstorp Andersen og direktør Niels Reichstein Larsen holder en åbningstale. Arrangementet er offentligt og alle er velkomne til at komme og se de nye lokaler.

Rundvisning og forfriskning

Efter talerne og en lille forfriskning er der arrangeret en rundvisning i de nye lokaler, som fysisk er knyttet til den nuværende Akutmodtagelse.

Hvorfor en ny Akutmodtagelse?

I tilbygningen er der nu 14 sengepladser, som skal bruges som observationssenge. Observationssengene kan bruges af de patienter, som kræver nærmere udredning inden man kan træffe beslutning om deres videre forløb. Sengene kan også bruges til de patienter, hvor vi forventer at være færdige med diagnostik og behandling indenfor 48 timer.

De fysiske rammer gør det altså muligt med en hurtigere og mere tværfaglig, helhedsorienteret indsats. Det vil omfatte diagnostik, behandling eller hurtig ændring fra indlæggelse til et ambulant forløb hvor vi kan undgå at unødig indlæggelse ikke sygeliggør hospitalets borgere.

Patienterne vil kommet til at opleve et betydeligt mere sammenhængende og smidigt behandlingsforløb. De vil blandt andet opleve, at de møder hospitalets forskellige speciallæger meget tidligere i Akutmodtagelsen.

De nye rammer giver i det hele taget fleksible muligheder for bedre at tilpasse behandlingsforløbet til, at den enkelte patient bedre kan styre sit eget forløb.