​​Marlene Mikkelsen er assisterende afdelingssygeplejerske på medicinsk sengeafsnit.​

Et perfekt match

​Marlene Mikkelsen er, sammen med sin kæreste og datter på to år, flyttet fra storbyen til klippeøen for at starte et nyt arbejdsliv som assisterende afdelingssygeplejerske på Bornholms Hospital.

Hvorfor Bornholms Hospital?

Under en sommerferie på solskinsøen kiggede Marlene og hendes kæreste på hinanden og besluttede sig for at kaste sig ud i et nyt eventyr: at flytte fra storbyen til en lille ø i Østersøen. Marlene kontaktede Bornholms tilflytterkonsulent, Rune Holm, og efter kun én time, havde hun oversygeplejerske på Bornholms Hospital, Peter Juul Jensen, i røret. - Han fortalte, at de var på udkig efter en assisterende afdelingssygeplejerske, og at stillingen kunne tilpasses mine ønsker og behov, fortæller Marlene, der er uddannet sygeplejerske med en kandidatgrad i Socialt Arbejde.

Og med et alsidigt CV bag sig og en bred interesse for mennesker og nysgerrighed på ledelsesopgaver, var Marlene et perfekt match til stillingen.  - Jeg trives, fordi jeg får lov til at arbejde med det, jeg har lyst til og på den måde styrke mine faglige kompetencer og samtidig være en synlig leder. Og så er jeg blevet taget utrolig godt imod af mine nye kollegaer.

Hvorfor Bornholm?

Hverken Marlene eller hendes kæreste er født eller opvokset på Bornholm. Men livet i storbyen er hektisk og huspriserne høje. Så da et vennepar på Bornholm tilbyder Marlene og familien at bo på hos dem, falder brikkerne på plads. - Her kunne vi få alt det, vi ikke kunne få i København som natur, økonomisk frihed og en tryg opvækst for vores datter. Så vi blev hurtigt enige om at springe ud i det!

Drømmehuset er endnu ikke dukket op, men Marlene og familien har ikke travlt. - Vi er ikke længere afhængige af to indkomster, så vi er stået af ræset og kan slappe mere af. 

Og både naturen og øboerne har taget Marlene med storm. – Vi er få, men vi holder sammen. For eksempel, kendte vi ikke forældrene i vores datters vuggestue i København, men her er vi allerede blevet inviteret hjem til flere legeaftaler! Så vi oplever et stærkt sammenhold i nogle fuldstændig fantastiske rammer.  ​


Redaktør