​​​​Marta Paulsen er neurologisk sygeplejerske på Bornholms Hospital.

Livsbekræftende og meningsfuldt job

​For Marta Paulsen er jobbet som neuroligisk sygeplejerske på Bornholms Hospital livsbekræftende og meningsfuldt. Og så har Bornholm fået en helt særlig plads i hendes hjerte.

​Hvorfor Bornholms Hospital?

Jeg arbejder som sygeplejerske på Sengeafsnit 1 og er tilknyttet den neurologiske gruppe, hvor jeg blandt andet fungerer som klinisk vejleder, specialeansvarlig og sparringspartner for kollegaer. Jeg stræber efter, og har mulighed for, at gøre en forskel for de neurologiske patienter, udvikle sygeplejen og videndele alt det gode med øvrige personaler. Jeg har et meget livsbekræftende og meningsfyldt job, og jeg er stolt af at være sygeplejerske. Især til så spændende en patientgruppe som neurologiske patienter. Jeg føler mig anerkendt af kollegaer og ledelse, og det gør dagene nemmere. Især, når der er pres på. Jeg sætter pris på kvalitet og fagfællesskabet og det føler jeg, vi alle i afsnittet er gode til. 

Hvorfor Bornholm?

Bornholm var min sommerferiedestination, men blev til “mit sted i verden” med permanent bopæl og de mennesker og steder, jeg holder allermest af. Jeg kommer oprindeligt fra Polen, har boet på øen i 17 år og har ikke fortrudt en eneste dag, at jeg flyttede hertil. Jeg føler mig beæret over at kunne leve sådan et smukt sted med den mest fantastiske natur. 

Min fritid tilbringer jeg sammen med min familie, som betyder mest. Jeg holder af camping, tid med venner, lange ture i øens smukke natur og at læse. Det er med en bog i hånden, jeg slapper bedst af. Men en tur Hammerknuden rundt, kan også gøre underværker! Jeg elsker de bornholmske solnedgange, og nu har jeg stranden med syv minutters afstand fra hjemmet. Det er det skønneste!Redaktør