​​​Karen Kjær er sygeplejerske på dagkirurgisk afsnit på Bornholms Hospital.

Fra Christianshavn til Bornholm

En gammel drøm er gået i opfyldelse for Karen Kjær, der er sygeplejerske på dagkirurgisk afsnit på Bornholms Hospital.

Hvorfor Bornholms Hospital?

Jeg har byttet livet på Christianshavn ud med den friske luft på trylleøen Bornholm. Min mand fik job på øen og efter en kort pendlerperiode for mit vedkommende, dukkede et barselsvikariat op som sygeplejerske på opvågningen på Bornholms Hospital. 

Egentlig havde jeg min drømmestilling på Riget, som jeg har fået mulighed for at beholde nogle dage om måneden. Det betyder meget for mig at kunne vedligeholde fagligheden, både her på øen og ovre. Jeg er faktisk blevet så glad for at arbejde lokalt, at jeg har søgt og fået en fast stilling på det dagkirurgiske afsnit! Bornholmerne er seje og meget søde patienter, og jeg nyder det bornholmske sprog!

Hvorfor Bornholm?

Min mand er fra Tejn, og jeg fra Thy, så vi havde en idé om, hvad vi gik ind til, da vi rykkede herover. Her er der længere mellem café latter og gadelygter. Til gengæld er naturen fantastisk, og luften er ren! Om vinteren har vi strandene for os selv, og hunden kan spæne rundt! Mens vi leder efter drømmehuzet, er vi heldige at bo til leje i Svaneke. Køreturen til hospitalet gennem skoven i Almindingen varierer simpelthen så smukt med årstiderne. 


Redaktør