Bolig ved korte ophold

Nogle af Bornholms Hospitals boliger bliver lejet ud til vikarer, konsulenter og andre læger, der har behov for bolig i kortere tid i forbindelse med deres ansættelse på Bornholms Hospital eller Psykiatrisk Center Bornholm. 

Det er den afdeling på Bornholms Hospital eller Psykiatrisk Center Bornholm, ​der har ansat dig, der booker boligen. Vi stiller kun bolig tilrådighed i forbindelse med vagterne på hospitalet og max en dag før og efter, hvis du skal møde tidligt eller har sent fri.

​Du vil altid modtage en bekræftelse på mail, når der er bestilt bolig til dig. Husk at kontrollere datoerne. 

​​Du har adgang til boligen fra kl. 15:00 på ankomstdagen. På afrejsedagen skal boligen forlades senest kl. 10:00. 

Nøglen hentes og afleveres i Informationen på hospitalet. Her vil du også få oplyst adressen på din bolig. Der er døgnåbent i Informationen.


Hvis du har spørgsmål eller ønsker til boligen, så er du altid velkommen til at kontakte Boligadministrationen, så ser vi om det kan lade sig gøre.

Det er der i lejligheden

​​​​Internetadgang, telefon til intern brug, opvaskemiddel, håndsæbe, dyne/pude, sengelinned og håndklæder til én person.

Lejligheden er ikke udstyret med køkkenruller, kaffefilter m.m.


Ekstra gæster

Hvis du ønsker at medbringer en eller flere gæster under dit ophold i vores tjenesteboliger, så kan dette kun lade sig gøre efter aftale med Boligadministrationen.
Da vi kun har et begrænset antal boliger, kan dette ikke garenteres. 

Ved ekstra gæster betales der kr. 100 pr. person pr. nat.

For de store boligere (5-6 personer) betales der, hvad der svare til huslejen for den pågældende bolig i den lejede periode.

Beløbet trækkes normalt over lønnen.


Redaktør