Rejs med bus - Rute 700

Direkte bus til og fra Rigshospitalet, Bispebjerg, Gentofte, Herlev og Glostrup Hospitaler

Hvis du selv bestiller busrejsen

Hvis du vælger selv at bestille og lægge ud for rejsen, skal du være opmærksom på, at der er betingelser for at du kan få refunderet beløbet. 

Se mere om at bestille selv og lægge ud for rejsen >>>

Lad Patientrejser bestille busrejsen for dig 

Patientrejser tilbyder at bestille din busrejse med Rute 700 for dig. Til det skal vi bruge nogle oplysninger, som du kan fortælle os i telefonen eller sende til os i en sikker mail. 

Se mere om, når Patientrejser bestiller rejsen for dig >>>


Sådan rejser du med Rute 700

Du kan tage busrute 700 fra Svaneke, Nexø, Aakirkeby eller Rønne, og direkte til København - uden at skulle skifte undervejs. 

Bussen stopper på Hovedbanegården (Ingerslevs gade), Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Gentofte Hospital, Herlev Hospital og Glostrup Hospital.

Rute 700  sejler med Bornholmslinjens morgenafgang kl 6.30 alle hverdage og kommer hjem med afgangen, som er i Rønne havn(Ved Velkomstcenteret) kl. 19.50 mandag til torsdag og kl. 17.50 på fredage. Herefter er der afsætning i Rønne(Ved Velkomstcenteret), Aakirkeby, Nexø og Svaneke.

Som patientrejsende får du tilbudt en let forplejening i form af et let morgenmåltid på udturen samt en sandwich på turen hjem til Bornholm.

Se mere om bussen samt afgangs- og ankomstider på www.rute700.dk >>>Redaktør