Når du er pårørende på Medicinsk afdeling

​​​​Telefon: 

Det er tilladt at benytte mobiltelefon på afdelingen, af hensyn til medpatienter skal den dog være på lydløs

Der er en patienttelefon tilknyttet til sengepladsen, herfra er det muligt at ringe til fastnets telefoner​, det er også muligt at blive ringet op til denne.

​Telefontider: 

07.30-12.30 og 14.30-22.00

Tværfagligt team: 

Der er forskellige faggrupper der deltager i genoptræningen. På afdelingen vil der være læger, plejepersonale, fysioterapeuter, ergoterapeuter, talepædagoger. Der er endvidere samarbejde med socialrådgiver og døgnplejen.

Hvis det er muligt, er nærmeste pårørende velkommen til at deltage i træningen med fysioterapeut, ergoterapeut og talepædagog.

​Samtaler: 

under indlæggelsen vil der være behov for samtale med en læge og personale. Patienten vil som hovedregel være til stede ved alle samtaler. Samtaler vil blive planlagt på opfordring fra os eller hvis patienten og dennes pårørende ønsker det. 

​Lægesamtaler:

Her vil i blive orienteret om formodet årsag til indlæggelse, behandling og fremtiden. Der vil være repræsenteret personale fra det tværfaglige team. 

​Planmøder: 

Her vil der blive lagt planer for fremtiden. Hvad er patientens ønske? Mål såvel som delmål. Der vil altid være fys- og ergoterapeuter til stede, plejepersonale og læge i det omfang det skønnes nødvendigt.

​Telefoniske samtaler: 

Vedrørende indlagte patienter, besvares bedst i tidsrummet 13.00- 15.00 og efter kl.17.00.

Dette gælder dog ikke akut indlagte patienter.

​Blomster: 

Det er altid dejligt at få blomster. Tænk over hvilke i køber, da stærkt duftende blomster eks. Liljer og hyacinter kan være generende.


Redaktør