​​

Kræftrådgivningen

​Rådgivning til patienter, pårørende og efterladte. Har du kræft, er det vigtigt at kunne søge hjælp og rådgivning om livet før, under og efter sygdommen. Og det samme gælder for dine pårørende. 

​Hvis du får kræft, er det naturligt, at det vil påvirke dig og dine omgivelser. Som kræftramt – og som pårørende – kan man overvældes af en følelse af ikke at vide, hvor man skal ende og begynde. 

Mange kræftpatienter klarer sig med hjælp fra familie, venner, naboer, kolleger og en god kontakt til en læge. Nogle gange kan det imidlertid være nødvendigt med yderligere hjælp. Her kan det være en lettelse at tale med et menneske, der ikke er personligt involveret i din situation. 

Gratis rådgivning

Kræftrådgivningen på Bornholms Hospital er gratis og kan foregå individuelt eller sammen med dine pårørende.

Ring eller skriv en mail

Kræftrådgivningen  på Bornholms Hospital har åbent hver dag, og du kan ringe tirsdag til fredag mellem 11.30 og 12 og få en tid til en samtale.

Kontakt


​Caroline Lind Pedersen​

Klinisk psykolog

Kræftrådgivning
Bornholms Hospital

Opgang F, etage 0(stueetagen)

parkering og indgang fra Sygehusvej/Søndre Villavej

Tele​fon: 38 67 10 31
Telefontid: tirsdag til fredag ​fra 11.30-12

Skriv til mig

Hvis din henvendelse indeholder følsomme personoplysninger som for eksempel dit cpr-nummer eller oplysninger om dit helbred eller sygdomsforløb, skal du skrive til os via en sikker forbindelse. Vi bestræber os på at svare på beskeder inden for 3 hverdage.
Redaktør