Hjælp og støtte under graviditeten og når du har født

​At være gravid og nybagt mor kan være en stor omvæltning​​. ​I samarbejde med Bornholms Regionskommunes sundhedsplejersker og familivejledere samt praktiserende læge​r tilbyder vi nogle kommende og nynagte mødre at deltage i projektet "Den bedste begyndelse". ​​ Det handler simpelhen om, at vi hjælper dig til at give dit barn den bedste begyndelse.

Ideen bag DEN BEDSTE BEGYNDELSE er, at du får rigtig gode muligheder for at blive en god forælder for dit barn. Der er mange ting, du får behov for at forberede dig på, når du skal have barn. Måske også selv om det ikke er dit første barn, du venter.​

Du mødes med andre gravide og nybagte mødre

​​Deltagelse i "den bedste begyndelse" handler om, at mødes med andre i samme situation som dig samtidig med at du får god støtte af både sundhedsplejersker, jordemødre, familievejledere og andre fagprofesionelle.

Der er også mulighed for, at du kan få en mentor.

​​​​Hvem kan være med?

​​Tilbuddet "Den bedste begyndelse", er et tilbud, der henvender sig til de kommende mødre som har udfordringer i hverdagen og som har brug for hjælp til at vænne sig til rollen som mor.

Når du kommer i jordemoderkonsultationen er du velkommen til at tage en snak med din jordemoder eller egen læge, om det kunne være et tilbud til dig. 

​Jordemoderen vil tilbyde dig at deltage projektet, hvis hun synes, du kan få en bedre begyndelse i projektet.

Vil du vide mere

​Hvis du har spørgsmål til "den bedste  begyndelse", er du velkommen til at skrive eller ringe til ledende jordemoder Rie Rømer. 

Du kan se mere om "den bedste begyndelse" på www.denbedstebegyndelse.dk​ 

Redaktør