Film om amning

Bliv godt klædt på til amning ved hjælp af nedenstående film, hvor jordemoder, Camilla Høxbroe Nielsen og Gry Lotz Juul, kommer med konkrete råd til en tryg ammestart og et succesfuldt ammeforløb.

 De første timer


Varighed 05:27
I denne film fortæller jordemoder, Gry Lotz Juul, om, hvordan det nyfødte barn bliver klar til brystet i de første timer efter fødslen, og hvordan jordemoderen understøtter etableringen af den første amning.


 De følgende dage


Varighed 08:32
Sygeplejerske og ammerådgiver, Karina Rodel, beskriver i denne film, hvordan personalet på barselsgangen understøtter amningens opstart, mens familien er indlagt i dagene efter fødslen. Bliv klogere på de gængse anbefalinger til etableringen af en amning, barnets tegn og hjælpemidler under ammeopstarten.


 Sundhedsstyrelsens anbefalinger til amning og brystets anatomi


Varighed 02:39
Hør jordemoder, Camilla Høxbroe Nielsen, gennemgå de anbefalinger, som Sundhedsstyrelsen har udsendt omkring amning. Du får også en kort gennemgang af brystets anatomi samt de forandringer, brystet gennemgår i en graviditet.


 Modermælk


Varighed 05:30
I denne film giver jordemoder, Camilla Høxbroe Nielsen, en gennemgang af modermælkens sammensætning. Camilla fortæller om, hvad der karakteriserer henholdsvis råmælk og den modne mælk, og hvordan mælketilløb kan opleves. Hør også om døgnvariation i mælkeproduktionen samt omsætningen af modermælk.


 De fire ammeråd


Varighed 04:51
I denne film introducerer og gennemgår jordemoder, Camilla Høxbroe Nielsen, de fire ammeråd, som er et værktøj til at simplificere ammerådgivning med fire konkrete og tilgængelige råd.


 Guide til korrekt sutteteknik


Varighed 06:49
Jordemoder, Camilla Høxbroe Nielsen, giver i denne film en guide til at genkende korrekt sutteteknik hos barnet, så man som forældre kan sikre det bedst mulige udgangspunkt for en vellykket amning.


Redaktør